Pust nyt liv i forholdet med sexspil

Trænger jeres forhold, og jeres sexliv til en frisk pust. Kunne I godt bruge noget der kan sætte gang i fantasierne, og lade jer lære hinanden endnu bedre at kende? Sex spil er en perfekt måde at gøre netop dette.

Der findes mange forskellige former for spil til par, både dem der er meget frække, dem der er sjove, og dem der er mere seriøse, og som handler mere om parforhold, end direkte om sex. Sex spil kan hjælpe jer med at kommunikere omkring sex, og hvis du eller din partner har nogle tanker eller fantasier i gerne vil prøve af, men som er svære eller pinlige at sige højt, så kan sexspil også hjælpe jer her. Sexspil kan også bare være god og hed underholdning på en lørdag aften, i stedet for at spille backgammon eller skak.  

Lav grundig research

Når du skal købe et sexspil, er det en rigtig god ide at læse grundigt op på de forskellige spil, inden du køber noget. Sexspil er nemlig meget forskellige, og det er langt fra sikkert, at du og din partner vil synes om dem alle. Skal det være sjovt eller mere seriøst, skal det være uskyldigt eller mere kinky? Alt dette skal tages op til overvejelse. Det kan være en god hjælp at søge på andres oplevelser med spillet, eller måske en video der viser lidt tydeligere hvad spillet går ud på.

Det simple spil der sætter gang i sexlivet

Mange sexspil har en række kort du kan trække, som fortæller dig hvad du skal gøre ved din partner, eller hvad din partner skal gøre ved dig. Dette kan både være sjovt for par der stadig er nyforelskede, fordi det er en god måde at udforske hinandens kroppe. Det er også godt til par der har været sammen i mange år, og som trænger til ny inspiration. Disse typer spil er nemme at komme i gang med, og forholdsvis ufarlige.

Til konkurrencemennesket

Der findes også sex spil hvor du, ud over at udforske grænser og fantasier, faktisk kan vinde over din partner. Så hvis du og din partner er konkurrencemennesker, så er det denne type spil I skal kigge efter. Også her handler mange spil om at I hver især får nogle udfordringer som skal udføres, for at komme tættere på målstregen.

Sexspil med rekvisitter

Hvis du og din partner er klar på mere grænseoverskridende spil, så findes der også sex spil i denne kategori. Der findes f.eks. spil med bondage tema, hvor I sammen kan køre ægte Fifty Shades Of Grey stil. Der findes også sexspil hvor sexlegetøj medfølger, og hvor jeres fantasier virkelig kan komme til virkelighed. 

Respekter hinanden

Det vigtigste når I skal spille sexspil, uanset hvilken type spil I vælger, er at I respekterer hinanden. Dette gælder både i forhold til at respektere den andens grænser, men det handler også om at man ikke griner eller gør nar af den anden, hvis han eller hun fortæller om lyster og fantasier. Det er også en god ide at slå fast om dette spil er noget I holder for jer selv, eller om din partner eksempelvis er ok med at du fortæller dine veninder om spillet, over et godt glas rødvin eller Gin & Tonic.