Svar på 3 spørgsmål om UNICEF og deltag i konkurrencen om et gavekort fra GoGift på 2.500 kr.
Test din viden her!

Forkæl dig selv med sexet lingeri

Mange kvinder kan have problemer med at finde det helt rigtige lukuslingeri. Det kan skyldes, at man ikke har haft tiden til det, at man ikke kender sin egen størrelse eller bare har haft en dårlig oplevelse med det før i tiden.

Dog kan du altid få hjælp til at finde noget lækkert lingeri, og det kan sagtens være en del af din selvforkælelse. Man må nemlig gerne vælge at have noget flot undertøj til sig selv og få hjælp af det igennem dagen med den perfekte bh-pasform, som løfter lige der, hvor man har brug for det. Hvis du står og mangler et lækkert lingeri sæt, så er mulighederne mange.

Hverdag af glamour med frækt lingeri

Lingeri er essentielt for alle kvinder, som bare elsker følelsen af femininitet eller af at være sexet. Det er en af de bedste former for selvforkælelse, som kan boose din selvtillid fra morgen til aften. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for det rette design og derefter nyde den behagelige pasform, som er med til at forstærke dit udtryk og understrege de skønne detaljer ved din krop.

Du kan vælge lingeri, som matcher din personlighed, dit humør eller som bare skal passe til et helt specielt øjeblik i dit liv. Luksuslingeri giver dig komfort, som både kan virke sensuel, sofistikeret og intim.

Et godt råd er at overveje, om dit lingerisæt passer til dit outfit, så du undgår synlige trussekanter eller BH-stropper. Vær desuden opmærksom på, at nogle farver kan ses tydeligere gennem dit tøj end andre. For at få nogle gode råd til dit lingeri, kan du se lingeri her.

Lingeri til fest eller hyggelig aften derhjemme

Om der er en speciel lejlighed - f.eks. forførelse af kæresten med lingeri og erotiske spil - eller om du bare gerne vil give dig selv lidt forkælelse, så kan du finde et kæmpe udvalg af hipsters, trusser, g-strenge, push-up BH’er, stropløse BH’er og meget mere.

Smukt og selvsikkert lingeri med til at give dig et ekstra forførende look, og der er ingen aldersgrænse for, hvem der har lov til at have det smukke, selvtillidsboostene lingeri på. Og ligesom alt andet inden for påklædning, findes der også trends inden for lingeri, som du kan lade dig inspirere af.

Hvem kan købe lingeri?

Man behøver ikke at gå på kompromis med sit undertøj, og alle kvinder i alle aldre og med alle kropstyper kan stråle med et stykke lækkert lingeri. Om du så er til klassisk undertøj eller noget mere blondeundertøj, så findes der noget til enhver smag. Så hop ud i det, og giv det en chance.